Wednesday, April 6, 2011

"1st Contest Dari xcyber : Pose Depan Cermin"

SaLaM...

Anneyong haseyo all...

Now Gua Nk Join COntest Coz TenGah PokAi   ..=P

COntest Yg Gua Masuk Ialah....Jeng.Jeng.Jeng....

COntesT PoSe DePaN CeRmiN by XCYBER

                                                                      **PiCIt Kt PiX TUh**


SyaRaT-SyaRatNyeR.....:-

1) Terbuka kepada semua warganegara MALAYSIA shj sbb mudah nak bg hadiah
2) Follow blog nih sbb mudah nak tngok kalau de pepe diupdate nanti
3) Buat 1 entry anda join contest ni dengan tajuk "1st Contest Dari xcyber : Pose Depan Cermin" 
4) Letak banner picture kat atas kat dlm blog korunk.. x kisah la sidebar ke kat mana ke dan link banner tu ke contest ni
5) Gambar tu mesti la ORIGINAL yg korunk punya k.. x leh main ciplak2 org lain punya..ramai2 ke atau sorang2 ke yg penting anda mesti ada dlm gambar tuh, pic korunk boleh dalam bentuk statik atau lain2..tp terhad hanya 1 gambar SAHAJA
6) Tag 4 org rakan anda yg aktif, pastikan mereka tahu merea diTag
7) Tarikh tutup 11.59PM pada 23 April 20118) Pemenang akan dipilih melalui gambar gaya pose paling sempoi/menarik di depan cermin

Ok..NoW Pix GUA LeTaK

Gua LetaK jer..Xtaw La Mng Or x...

4.Org GUa TaG..




.
.
.
Thats All...WIsH Me LUcK KEYH.....

3 comments:

kim heeruul said...

bro...knp xcrop lu pic tu...
tgk kat belah kanan...

_MuaZ l LeEtEuK_ said...

haha...alamak lupa deyh..

Gadish Lollipop said...

menyampah tengok kim ! eeee . . rasa macam nak lempang dia lajulaju ja