Tuesday, May 3, 2011

Perjalanan Pulang ke UniseL bersama Kakak Gua

SaLaM AlL...
AnneYong HaseYo....
OhaIyo GozaImas....

TOday gua nk story tntg pjalanan gua pulang nk ke UniseL....
Gua naik bas kul 1pm. coz  tiket bas kul 11am sume abes...
And 4 the first time gua naik Bas "Transnasional"
Gua blik n kakak gua.dye nih jenis selambe cikit..Kteorg de bwk bekalan dr rumah,mama masak tok kteorg.Setelah 1jam berjalan gua terbagon coz jamm kt SUngkai..lme gak.Tbe2 gua bau something..gua pndg jer sblh kakak gua tgh melahap dengan gelojohnyer...trok dye nih.Gua terasa lapa tp ble rmai org pndg segan pulak nk makan.hehe.Gua trase dahaga then gua amik la air kt poket tmpt duduk tuh..Then tbe2 poket tuh koyak..Ape la lgi gua cuak lalu jerit lahh "KAKAK" semua org pndg.rpenyer suara gua kuat gle..yela gua mane prasan coz tgh dgr lagu..FUhhhhh!!!!!!!malu gilak...Then gua nk coverline pura2 tido jelah...Then kakak gua ckp poket tuh ikat pkai butang so masuk kn jelah butg tuh..mmg boleh cabut..Zz..Gua taubat xnk naik bas "Transnasional" lagi...Segan seyh...
Thnx 4 reading my story yg xmenarik nih...
Arigato Gozaimas....
Mata Atasi Sayyonara...(ceih bajet jer budak amik japanese nih)

2 comments:

princess nabila said...

hahaha...poket transnasional mmg button die senang bukak..kene lemah lembut..hahaha..rilex suda..akn dtg naik bas belum tentu dpt jumpa org sama kan???

_MuaZ l LeEtEuK_ said...

hahha..yup..betowl tuh