Monday, August 22, 2011

Betapa manjanya Si dia yg bergelar (Sweet)

Salam All...
Anneyong Haseyo..

Setelah 2bulan kott ak rehat xupdate2 blog gua...dh semakin berhabuk+usang.Tbe2 hati gua rase nk story something ngn korg...

Korang taw (Sweet)??HAHA..Actually gua and kawan2 gua yang bagi nama Sweet tuh untuk Insan yg bergelar MAT BANGLA

Korang taw cemane rupe MAT BANGLA?

ini dia MAT BANGLA(sweet takk?)

Now dh kenal?...oke..sebona eh gua nk cerito pasal kejadian gua on da way to Unisel...

Kisahnyer bermula cenggini,
Mase gua naik bas nak ke Unisel ade MAT BANGLA duduk sebelah gua dengan sweetnya.Kalau korang nak taw dalam Bas yang gua naik tuh 80% Si Sweet punya kaum...AMatlahh tak selesa korang taw tak..Bau dia boleh buat gua pening kepale sepanjang perjalanan.Okey,berbalik pada MAT BANGLA yang duduk sebelah gua tadi.Setelah 30min perjalanan dia kelihatan amat mengantok..Lalu Sweet tuh mengambil keputusan untuk tidor.Pastu, dalam dia tersengguk-sengguk..Dia boleh sandar kat bahu gua yg katang ni(bajet lak)HIHI..Bile dia sandar korang taw ape ak rase?Takk Lalu NYAH...Siot lahh dia...ade hati nk sandar kt bahu gua...Nak sweet2 pown bajet2lahh...Lalu gua siku pale dia..TEROS TAK JADI DYE TIDOR.Then ade orang turun,gua teros pegi kat tempat yg kosong.duduk sebelah makcik.Lega hati gua.

CISS...C*L*K* pnye MAT BANGLA(SWEET)

.~SEKIAN TERIMA KASIH~.

6 comments:

VIRTUOSI GIRL said...

dapat pahala apa tumpang kan sweet tu atas bahu.tebaikkkkk.kahkah!!

_MuaZ l LeEtEuK_ said...

heheh...pahale la sgt kann?

waney ellis said...

hahahahahha!!!!sooo shweeeettt!!!
aww!!!swett nyah!!!:D

_MuaZ l LeEtEuK_ said...

hahah...xyah nk sweet sgt lahh kn?>..

kim heeruul said...

haha..lu kan hensem..tu yg sweet tidur kat bahu lu..keh keh keh

_MuaZ l LeEtEuK_ said...

hahah....xde maknenyee....mimpi ngeri dohh