Tuesday, November 29, 2011

Dunia Tanpa Sempadan

Salam.

Entry gua kali ni pasal dunia tanpa sempadan.














(dunia dihujung jari , dengan hanya satu click je)

Dunia tanpa sempadan ni macam internet la, dimana kita boleh berhubung dengan rakan~rakan kita di luar negara melalui pelbagai software ,browser dan macam~macam lagi lah.Dengan hanya satu click je. Korang jangan percaya sangat gua hentam je. HAHA.

Sambil makan satay. pfft. ohsem doh. lame tak makan satay, eh3. dah lari tajuk pulak.

Sebenarnya entry ni gua nak promote acc gua yang ade kat internet ni.

1)Skype :- (muazleeteuk) yg ni type jek










2)twitter :-(muazlee)<------ tkn link ni







3)tumblr :- (tekan ni)<------ tkn link ni

yang ni gua baru buat. gua tak malu nak mengaku coz , Who Cares?







4)facebook :-(muazleeteuk)<------ tkn link ni








lagi ape eh?..kalo myspace, tagged , ym tuh sume gua dah malas nak bukak. ni je la yang aktif lagi.So just add or follow. Kalau tak sudi. takpe, tiada paksaan

Smile ^___^


3 comments:

kim heeruul said...

retis kene buat semua tu.
kalau tak ada rugi la. keh keh keh.

_MuaZ l LeEtEuK_ said...

haha.. lu lagi retiss

mieza iza said...

untunglah semuanye adeeeeee