Tuesday, November 8, 2011

Im SOrry( Gua Mintak Maaf)

Entry ni khas tok sesiapa yg mengenali diri gua yang begitu kerdil ini...

Jam tepat menunjukkan pukul 12 tengah malam.Esok gua ade paper HTML Programming.Paper last gua untuk sem ni.Hope sangat dapat buat elok~elok.Gua taknak target tinggi~tinggi ,Dean List cukup la.Hehe

tibe~tibe datang berita:-
1)Baik- carrymark html gua 43/60 lebih dari separuh tu..Alhamdulillah

2)Buruk-Gua banyak menyusahkan orang

So, Di kesempatan ini,gua nak mintak maaf kat korang semua if gua banyak menyusahkan seperti situasi di bawah:-

a)


Contoh:
MSG from | comel |
    Muaz bz ke?

*gua selalu reply lewat atau kadang~kadang langsung tak reply msg  
  membe~membe gua

p/s :1)Kadang~kadang maybe gua busy atau xde kredit
                      2)Jangan tanye gua sape yang gua maksudkan comel.


b)




IM facebook..gua banyak chit chat n kengkawan gune IM..tapi ade setengah orang dye anggap spe yang dok IM ni terhegeh~hegeh nak kat dye.tak pun dye anggap IM ni annoying...

Gua banyak kacau orang kat IM so,gua mintak maaf coz ganggu korang yg tak nak diganggu







( xtaw spe pnye fb..gua rembat je kat google)

dan banyak lagi la...gua tak larat nak tulis banyak~banyak..yela esok exam..tp nnt dah abis exam gua cube update sekerap mungkin...

thank you for reading