Saturday, December 3, 2011

!~Guard Bodoh~!

Sedang dalam perjalanan ke Subang USJ(rumah kakak gua) untuk ambil barang keperluannya . Dalam kereta memang happening la. Gua bawa gitar, lalu sepanjang perjalanan kita menyanyi terpekik, terlolong, dan macam~macam lagi lah.

Lepas beberapa jam, masing~masing terbongkang @ tidur . Letih sangat agaknye, tambah~tambah gua, dari semalam tak tidur.

AWAS!! ayat di bawah mungkin mengandungi bahasa yang tidak sesuai untuk kanak~kanak di bawah umur. :P

Bila sampai je kat rumah kakak gua, ayah gua parking la dekat dalam Kondo Impian Meridian. Masuk~masuk terus park dekat visitor park. Masa tu, guard keling jaga memang macam cilaka la. Haa, mula lah gua nak memaki. Orang datang jauh~jauh dia kasi 20min nak kemas. Memang bodo lah. Dia ingat besar sangat gaji dia. 

(ini lah guard kepada siapa yang tak taw :|)


Lalu, kteorang buat tak taw je pada guard tuh. Semua naik nak tengok suasana rumah kakak gua. Dia baru je pindah kat Subang USJ ni. Dulu dia tinggal dekat Damansara. Bila naik je rumah terus kakak gua kemas semua barang keperluan dia sebab dia nak praktikal hari Isnin minggu depan. Kemas punya kemas punya kemas, 1 jam dah . Semua turun dengan muka tak bersalah, sekali tengok kene clamp

Vavi betol guard ni, saje nak main~main ke hape.Ayah gua dah berapi je masa tuh, Gua dan kakak pergi jumpe la paria tuh. Dah geram dah ni. Macam nak letop je muka dia. Dah jumpe buat muka tak bersalah pulak dia. Dia suruh bayar denda Rm50 . Gua dan kakak malas nak banyak bunyi kite orang bayar tapi mintak segala no IC, Nama penuh. Nak buat report.

Orang macam tu kita kene ajar, cilaka gila vavi.

Cerita ni gua pendekkan sikit, kalau panjang~panjang letih korang nak bace.

untuk guard:- kita jumpa dekat court.La~La~la

~Sekian~

6 comments:

Gadish Lollipop said...

hahaha.nieh memang entry bengang gila nieh...

_MuaZ l LeEtEuK_ said...

haha.. memang bengang. saba jer

kim heeruul said...

mesti guard tu indon kan ?

_MuaZ l LeEtEuK_ said...

haha.. paria la.. bukan hendon

Ce'Wawa Victoria :) said...

klo wa pon wa hempas je pale paria tuh..hehheh*bajet garang sgt* :P

_MuaZ l LeEtEuK_ said...

hahah. taw xpe..