Friday, December 2, 2011

takde tajuk

sedang seronok gua tengok MLM( Maharaja Lawak Mega) tibe~tibe gua terfikir nak update blog gua. Kalo tak update sehari , berhabuk la blog ni. dah la traffik dah slow, spe je nak singgah kat blog gua yang tak seberapa ni kan?.

nak update pasal ape ye?hehe

Haa. gua dah tukar nama kat facebook. La~la~la. Mesti ramai orang hangin dengan entry gua semata~mata pasal  tukar name kat FB. Tapi gua peduli hape, blog gua .Blog ni macam diari gua lah lebih kurang.

Dulu, masa first buat acc FB nama gua Muaz Lee, then, masuk unisel tukar Muaz Leeteuk coz masa tengah hot layan kpop.HAHA. sekarang layan lagi but slow sikit. yela busy sikit. :P.

Ade jugak orang perasan gua tukar nama. So, gua hargainya. Gua ingat dah xde yang peduli kat gua dalam FB tuh.La~la~la~la.

So, itu je gua nak share hari ni.

~sekian ~

4 comments:

kim heeruul said...

org dh hot kena la sorok identiti.. keh keh keh.

_MuaZ l LeEtEuK_ said...

xde makne nak sorok identiti

KinosKoko said...

amboi..maen tukar2 nama lak..retis2..hahhaa

_MuaZ l LeEtEuK_ said...

HAHA... mana ade retis.. saje je la